Foci - csak magyarul!

Csak Magyar Foci, nb1, nb2, és alsóbb helyekről is - szurkolói szemmel. élménybeszámolók, sztorik első kézből, stadion (pálya) leírások. vélemények, kérdések - válaszok.

Friss topikok

  • Zsol: Nagyon jó kis cikk, nem lesz folytatás..? (2011.11.19. 20:31) elsüllyedt klubok I. ( a közelmúltból )
  • big9: Sok érdekességet írtál le a kedvenc csapatunkról, de a nagyon nagy meccseket és csodálatos harcoka... (2011.05.26. 18:40) 2011: csak 5. a LOKI
  • zoldbeka55: Nem semmi, amit véghezvitt egy tulajdonképpen átlagos magyar háttérrel, kevés pénzből, ugyanakkor ... (2011.05.18. 13:32) szivics.

Linkblog

Archívum

hol jobb lenni vendégszurkolónak? ki jut fel, gyirmót vagy a pécs?

2011.05.16. 21:31 - Pesti Lokista

Címkék: pécs nb2 gyirmót feljutás vendégszurkoló

ezt a "harcot" már azóta figyelem, amióta a pécs ( pmfc ) kiesett az nb1-ből és próbál visszajutni. azonban mindig ott van egy szalmaszál!

egyszer a pápa, egyszer a siófok és most -lehet- hogy a gyirmót ( győrhöz tartozó falucska) fekszik keresztbe előtte!

a gyirmóti pálya.  de hol férnek itt el a fradisták?

 

 

pedig! pécs, az egyik kedvenc városom, sok-sok loki meccsre mentünk le, először még az öcsém méregzöld golfjával, aztán alfákkal, meg a többivel. jól "belektam" pécset, meg körbe ettem és igen, néha -csak ha győztünk- még körbe is ittam! mondjuk ebből volt a kevesebb,talán egyre ha emlékszem, inkább az x volt a standard, tehát nem nagyon voltak nagy berúgások, pedig régebben még jó sört főztek ott, a misinát pl.!                                                                                                                      

pmfc - stadion, körben a mecsek lejtői..

kell ennél szebb?

 

 

 de pécsre nem csak meccsre jártunk, hanem magáért a városért is. csontváry festő, buga tanár úr óta, (gyerekkori rajztanárom ) egyébként is a kedvencem, így hát ezek a meccsek mindig kapóra jöttek emiatt is! a múzeum állandó program itt, máris hiányzik! itt itattam J.-tal  60! fokos abszintot, folyt a könnye szegénynek, azt hazudtam, hogy olyan, mint a Baylis - volt nagy meglepődés amikor szétmarta a torkát! de innen jártuk be a Mecseket, aztán rákaptunk Sikondára, a fürdőre , a szállodára, innen jöttünk át ha itt játszott a loki! mostanában azonban ez nem megy, pedig már vagy 3 éve készülök, most már ráadásul megnézném az új főteret is!  pedig minden évben bizakodom, hiszen amióta az alexandra könyvkiadós tulaj, matyi dezső megvette a csapatot, pénz van, de mégsem sikerül a feljutás! pedig edzők hosszú sora fordult itt meg, várhiditől kezdve, az első helyről elküldött kiss lászlóig. mondjuk, hogy vele bajnokok lettek volna-e, azt soha nem tudjuk meg....

Kiss László -vele az első helyen álltak,mégis elküldték!

 

 

A pécs azóta beleszaladt egy csúnya pofonba, pont egy 6 pontos meccsen gyirmóton, lehet, hogy az a meccs a feljutásról döntött?

a gyirmót pedig? nos őket sem lehet bántani, hiszen mindent megpróbálnak. egyszer már fel is jutottak, csak adminisztratív tényezők miatt buktak el! és aki ilyen kitartó, arra nem lehet panaszunk. kicsik, kis közönség, egyszerű pálya, de nagyon akarnak!

így hát most, 4 fordulóval a vége előtt 1 pont a különbség a 2 aspiráns között - győzzön a jobbik ezt kívánom!

A bejegyzés trackback címe:

https://lyukaslabda.blog.hu/api/trackback/id/tr312909457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása