Foci - csak magyarul!

Csak Magyar Foci, nb1, nb2, és alsóbb helyekről is - szurkolói szemmel. élménybeszámolók, sztorik első kézből, stadion (pálya) leírások. vélemények, kérdések - válaszok.

Friss topikok

  • Zsol: Nagyon jó kis cikk, nem lesz folytatás..? (2011.11.19. 20:31) elsüllyedt klubok I. ( a közelmúltból )
  • big9: Sok érdekességet írtál le a kedvenc csapatunkról, de a nagyon nagy meccseket és csodálatos harcoka... (2011.05.26. 18:40) 2011: csak 5. a LOKI
  • zoldbeka55: Nem semmi, amit véghezvitt egy tulajdonképpen átlagos magyar háttérrel, kevés pénzből, ugyanakkor ... (2011.05.18. 13:32) szivics.

Linkblog

Archívum

bajnok a videoton,már nem mezey az edző!

2011.05.15. 18:07 - bulgárgyörgy

Címkék: bajnokság bajnok videoton nb1 mezey vidi

először is le kell, hogy szögezzem, hogy debrecen drukkerként is tiszta szívből gratulálok a a fehérvár bajnoki címéhez!                                                              

 Vidi stadion - a fő lelátóval, ahol a hazai elit sűrűn megfordul.

Egyrészt nem volt igazi ellenfelük, ( de ezt mi is elmondhattuk az elmúlt években ) másrészt az elejétől fogva stabilan meneteltek a céljuk felé. és íme megtörtént, tegnap megérkezett székesfehérvárra a bajnoki serleg, történetében először. bár volt már fehérváron nagy generáció, volt már menetelés az uefában egészen a döntőig, de ez a dicsőség váratott magára. és ehhez minimum kellett 3 dolog, garancsi a tulaj, mezey az edző és az évek óta folyamatosan építgetett játékos keret. mindez együtt aztán meghozta a gyümölcsét, pedig garancsi igazából nem is futball kedvelő, hanem biciklista, de azért sokat köszönhet neki minden videoton drukker! reméljük nem járnak úgy, mint mi szimával, aki kezdetben maga volt az isten debrecenben, de mára sajnos megromlott a viszonya a szurkolókkal.

És a nap híre, bár engem az előzmények után egyáltalán nem lepett meg: hogy mezey doktor szerződését nem hosszabbították meg! mezey, akinek sokan a mai napig nem tudták megbocsájtani a mexikói vb bukást, de én soha nem fogom elfelejteni azt, hogy oda azért el is kellett jutni..azokban az időkben bennünket irigyelt európa, mindenkit végig vertünk, brazilok, hollandok, németek, már-már mi voltunk a number 1. ezt aztán  ( szerintem ) a szovjetunióban is kellően komolyan vették és csoport ellenfelünk lévén, semmit nem bíztak a véletlenre....most nézzetek hülyének, de simán el tudok képzelni valami kis "ráhatást"  a dolgokra, azon a bizonyos meccsen tényleg csak támolyogtunk és maguk a játékosok sem találják a magyarázatot. "ólom lábak" - ezt emlegették!

burcsa győző azon a bizonyos meccsen, mexicóban.

 

nos, mezey-t azóta is sokan szeretnék ezért számon kérni, most egy bajnoki címhez segítette a fehérvárt, kíváncsi leszek a további sorsára, hogy vállal-e még edzőséget?

 

egy biztos: sajnos magyarországon egy külföldi edző  mindig lutri és szerintem a portugál paolo sousa ,aki játékosnak nagy volt ugyan, még nem is kellően tapasztalt mester, de a tulaj a saját pénzét költi, ő tudja mit miért csinál?

 

Az új mester Briatoréval, angliai munkaadójával.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én mindenesetre azt várom, hogy az őszi szezonban erős ellenfélként küzdünk majd az új bajnoki címért velük, párban az etóval, a fradival, az újpesttel, egy erős magyar bajnokságban, a bl-ben pedig sok-sok sikert, akár csoportkört kívánok nekik! ehhez persze kellene alves megtartása és még 2-3 jó igazolás, de ha a portugál edzőt megvették - ki tudja? - talán jönnek vele jó játékosok is!!

 

Mezey - a csúcson hagyta abba?

 

( azóta már kiderült, ő még folytatta volna!)

A bejegyzés trackback címe:

https://lyukaslabda.blog.hu/api/trackback/id/tr82905902

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása